Retourneren
Wil je de zonnebril die je besteld hebt retourneren? Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de reden van je retour zodat wij je een retourformulier en het retouradres kunnen toesturen.

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren / retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling  retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Stuur je heel je bestelling terug? Dan krijg je ook de verzendkosten van je bestelling gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in originele staat aan ons geretourneerd moeten worden. Uiteraard mag je de zonnebril wel passen om te kijken of hij goed zit. 

Kosten retour

De kosten voor de retour, van jouw huis naar onze webwinkel, zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €2,50 per brievenbuspost, raadpleeg voor de exacte tarieven het gewicht van je bestelling en de vervoerder PostNL.

Creditering van het bedrag

Hebben wij je retour in goede orde ontvangen? Binnen 7 dagen na ontvangst van je retour storten wij het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je betaald hebt. Je hebt dus het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour weer op je rekening staan, mits wij je retour, of een verzendbewijs van je retour, hebben ontvangen.

×

Log in

×

Get Hooked Up

Sign up for email to get the latest style info,
offers & more

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time